De TV gids van vandaag voor INPLUS - TVgids.nl (2024)

23:30 The Armchair Adventurer Met nog een laatste reis voor de boeg vervolgen Xander en zijn team hun weg van de verzengende woestijn van Lindbergh naar het spookstadje Matjiesfontein. 00:00 Modern Explorers Monte Brento in de Italiaanse Alpen is de perfecte plek om wat nieuwe trucs in een wingsuit uit te proberen.
01:00 Breaking Limits Speed skater Beorn Nijenhuis en presentator Julien Chang bezoeken laboratoria om te vragen hoe technologie helpt het verschil te maken tussen zilver en goud.
02:00 Breaking Limits Hoe werken innoveerders en sporters samen om de strijd op de berg en de halfpipe aan te gaan?
03:00 Squad Goals - Dorking Til I Die S De dames van Dorking Wanderers hebben een nieuwe voorzitter: Calum Best een TV ster en zoon van een voetbal royalty. 03:45 Squad Goals - Dorking Til I Die S Na advies te hebben gekregen bij Footballs Original WAG komt er een bekend gezicht bij het coachingteam.
04:30 Squad Goals - Dorking Til I Die S Het is halverwege het seizoen en het team kan de top van de competitie bereiken als ze de plaatselijke rivalen Sutton verslaan.
05:15 Squad Goals - Dorking Til I Die S Het team blijft alsmaar verliezen en om te voorkomen dat het seizoen in duigen valt zorgt Calum voor nog meer dramatische veranderingen bij Dorking.
06:00 Roads End In deze aflevering bereiken Rob en Dave het einde van hun ongelofelijke reis en moeten teruggaan naar waar het ooit allemaal begon in Buenos Aires. 06:30 Roads End In deze aflevering proosten Rob en Dave op hun recentelijk afgelegde trip door Argentinië.
07:00 Ultimate Goal S Nu de wedstrijd tegen Birmingham City steeds dichterbij komt wordt de hulp ingeroepen van Jens Lehman en Peter Crouch om van het team een winnend team te maken.
08:00 Ultimate Goal S De spelers krijgen last-minute tips en een masterclass tactisch spel van Faye White en Robin van Persie.
09:00 Demolition Man De enorme omvang van deze gebouwen maakt het automatisch ontzettend lastig maar deze torens worden ook nog eens omringd door honderden woonhuizen. 09:30 Demolition Man Voor het neerhalen van acht gigantische torens zijn enorme nauwkeurigheid planning en explosieven nodig.
10:00 Modern Explorers Monte Brento in de Italiaanse Alpen is de perfecte plek om wat nieuwe trucs in een wingsuit uit te proberen.
11:00 Breaking Limits Hoe werken innoveerders en sporters samen om de strijd op de berg en de halfpipe aan te gaan?
12:00 Squad Goals - Dorking Til I Die S De dames van Dorking Wanderers hebben een nieuwe voorzitter: Calum Best een TV ster en zoon van een voetbal royalty. 12:45 Insight TV DNA INSIGHT TV DNA duikt in de verhalen van content creators op het gebied van Action Sports Lifestyle en Entertainment gepresenteerd in korte clips.
14:00 G2: Making the Squad - FIFA 21 Edition De 6 overgebleven deelnemers testen hun voetbalvaardigheden weer op het veld met onverwachte resultaten. 14:30 G2: Making the Squad - FIFA 21 Edition Een goede streamer kan saaie content spannend maken.
15:00 Ultimate Goal S Nu de wedstrijd tegen Birmingham City steeds dichterbij komt wordt de hulp ingeroepen van Jens Lehman en Peter Crouch om van het team een winnend team te maken.
16:00 Ultimate Goal S De spelers krijgen last-minute tips en een masterclass tactisch spel van Faye White en Robin van Persie.
17:00 Streetkings in Jail Straatvoetballer Edward van Gils ontmoet Braziliaanse legende Gilberto Silva.
18:00 Travels with Darley Wijn van wereldklasse middeleeuwse dorpjes musea marktjes: de Franse Bordeauxstreek is werkelijk een feest voor de zintuigen. 18:30 Travels with Darley Met de eerste kolonist in Delaware via herenhuizen van DuPont en een historisch fort vertelt Darley over de geschiedenis van de Verenigde Staten.
19:30 Squad Goals - Dorking Til I Die S De dames van Dorking Wanderers hebben een nieuwe voorzitter: Calum Best een TV ster en zoon van een voetbal royalty.
20:15 Squad Goals - Dorking Til I Die S Na advies te hebben gekregen bij Footballs Original WAG komt er een bekend gezicht bij het coachingteam.
21:00 Backyard Ballistics Jörg en Cheyenne worden uitgedaagd om een Gatling geweer te bouwen!
22:00 Travels with Darley Wijn van wereldklasse middeleeuwse dorpjes musea marktjes: de Franse Bordeauxstreek is werkelijk een feest voor de zintuigen. 22:30 Travels with Darley Met de eerste kolonist in Delaware via herenhuizen van DuPont en een historisch fort vertelt Darley over de geschiedenis van de Verenigde Staten.
23:00 Ultimate Goal S Nu de wedstrijd tegen Birmingham City steeds dichterbij komt wordt de hulp ingeroepen van Jens Lehman en Peter Crouch om van het team een winnend team te maken.
00:00 Ultimate Goal S De spelers krijgen last-minute tips en een masterclass tactisch spel van Faye White en Robin van Persie.
01:00 Backyard Ballistics Jörg en Cheyenne worden uitgedaagd om een Gatling geweer te bouwen!
02:00 Travels with Darley Wijn van wereldklasse middeleeuwse dorpjes musea marktjes: de Franse Bordeauxstreek is werkelijk een feest voor de zintuigen.
02:30 Travels with Darley Met de eerste kolonist in Delaware via herenhuizen van DuPont en een historisch fort vertelt Darley over de geschiedenis van de Verenigde Staten.
03:30 Squad Goals - Dorking Til I Die S De dames van Dorking Wanderers hebben een nieuwe voorzitter: Calum Best een TV ster en zoon van een voetbal royalty.
04:15 Squad Goals - Dorking Til I Die S Na advies te hebben gekregen bij Footballs Original WAG komt er een bekend gezicht bij het coachingteam.
Primetime

Over INPLUS

De TV gids van vandaag voor INPLUS - TVgids.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6284

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.